13 + 14 + 15 JANUARI 2022

Schrijf je GRATIS in voor de ...
Ondernemers & 
Sales / marketing 
prepdays 2022
Een GRATIS online event verdeeld over 3 dagen waarin 30 topsprekers jou voorbereiden op alles wat je moet weten en doen om van 2022 (weer) een succes te maken!
13, 14 én 15 JANUARI 2022
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
Hét event voor Ondernemers en Marketeers om 2022 optimaal mee te beginnen!
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
"Dit is Netflix voor Ondernemers en Marketeers!"
Het gaat weer gebeuren! Na de vele super positieve reacties van vorig jaar konden we natuurlijk niet anders dan PrepDays22 te organiseren. "Dit is Netflix voor ondernemers en marketeers!" was één van de mooiste complimenten.


De PrepDays zijn natuurlijk ook dit jaar weer GRATIS. Het online event is verdeeld over 3 dagen en maar liefst 30 topsprekers delen hun tips, tricks en alles wat je wil weten om je voor te bereiden om van 2022 (weer) een succes te maken.

De inschrijving is NU geopend! 
Hét event om 2022 optimaal te starten!
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
voor oa EXPERTS - COACHES - WINKELS - ZZP'ers - ADVISEURS - B2B - 
E-COMMERCE
SPORTSCHOLEN - FINANCIEEL DIENST-VERLENERS - TEKST-SCHRIJVERS
VIRTUAL ASSISTENTEN - ONDERWIJS - SOCIAL MEDIA ADVISEURS
FYSIO-THERAPEUTEN en andere (PARA)-MEDISCHE PROFESSIONALS
MKB en EENMANS-ZAKEN - GROOTBEDRIJF en CORPORATES
Ontdek zelf hoe ook jij in 2022 (weer) succesvol wordt met alle adviezen, tips en ondernemers-geheimen. 
Klik Op De Onderstaande Video En Ontdek Welke Unieke Uitdaging We Onze Sprekers Hebben Gegeven Om De Ultieme Ondernemersvragen Te Beantwoorden Over Ondernemen, Marketing, Sales, Financiën en nog veeeel meer! 
In het 3-daagse online event krijg je van diverse specialisten en ondernemers hun persoonlijke visie over ondernemen, de rol van marketing en sales. 

Enkele van de vragen die beantwoord worden zijn: 

🎯 Wat is een GOEDE ondernemersstrategie PLUS wat vooral nooit meer te doen?
💡 Hoe VAL JE OP met jouw onderneming in een drukke markt?
💥 Wat zijn de GROOTSTE VALKUILEN op gebied van sales - social media - netwerken - ondernemen - groeien - leiderschap - doorzettingsvermogen - branding - strategie - contracten - finance?
💶 Welke ondernemers SUBSIDIES zijn er en missen veel ondernemers?
🏎️ Hoe krijg je VEEL en precies het GOEDE VERKEER op je website?
🦠 Hoe ga je om met de onzekerheid en gevolgen van de Corona-maatregelen?
🎬 Hoe maak je zelf snel en makkelijk professionele VIDEO's?
🥁 Wat moet je wel en niet doen bij ADVERTEREN op Facebook, Instagram en Google?
🔎 Hoe word je GOED GEVONDEN en doe je op precies de goede manier SEO?
🥳 Hoe bereik je binnen een jaar 1 MILJOEN euro/dollar omzet (als dat je droom is ;)?   

En nog veel VEEL meer!

De sprekers delen alles uit eigen ervaring, hun valkuilen, de missers en successen, de how to's van hun vakgebied. 
En wat zij vinden dat iedere ondernemer moet weten over online marketing, strategie, sales, finance, juridische zaken, planning, persoonlijk leiderschap, etc.

🎁 Bovendien hebben de sprekers nog een extra verrassing voor je en dat kan van alles zijn! Iedere dag van de PrepDays ontdek je de "cadeautjes" van de sprekers. 

🗓️  Wanneer: 13, 14 en 15 januari 2022
🏡  Waar: vanaf de plek die jij wil
⏰  Tijdstip: op het tijdstip dat jou het beste uitkomt
💎  Wat: onmisbare informatie, tips en adviezen voor ondernemers en marketeers 
💶  Kosten: € 0,00 (nul euro, het staat er goed 😉) 
De adviezen van de sprekers van PrepDays 2022 mag je gewoonweg niet missen!
DE SPREkers ZIJN BEKEND VAN O.A.
EN DIT ... zijn de SPREKERS VAN
Mariëlle Sijgers
Mariëlle Sijgers is medeoprichter van o.a. Seats2Meet. Zij kent de kracht van verbinden en hoe je de magie van toevallige ontmoetingen -  serendipiteit - toepast voor jou en je onderneming. Denk aan ongekende kansen als je echt iets wil bereiken.
Vince Green
Vincent Green is een award winning marketeer en funnelspecialist. Als coach o.a. bij Clickfunnels begeleidt hij meer dan 100 snelgroeiende online bedrijven en ondernemers. Vince deelt zijn belangrijkste ondernemers-tips om succesvol te worden én te blijven.
Oskar Barendse
Oskar Barendse is financieel coach bij Knab-bank, CijferFluisteraar en trainer. Als expert en ondernemer weet Oskar precies waar je als ondernemer financieel goed aan doet - de must do's en .. waar niet. Al zijn do's en dont's deelt hij tijdens de PrepDays.

Braven Grant
Wie is deze spannende spreker? Braven is in Amerika absoluut bekende, jonge én bescheiden millionaire. Hij gaat ons vertellen hoe hij supersnel zijn webwinkel liet groeien. En met welk tool hij werkt wat hij jou laat zien (en je direct van hem mag hebben!).
Bram Verlaan
Bram Verlaan, creative director bij Zcene MovingMedia, is gespecialiseerd in audiovisuele media. Zij brengen elke communicatieboodschap tot leven. Bram vertelt hoe ook jij dat kan zonder groot budget.
Fabrice Polak
Retail en Corona, een van de grootste uitdagingen van nu. Fabrice beantwoordt de meest prangende vragen en vertelt "hoe dan wel". O.a. door de digitale brug te slaan in tijden van de 1,5-meter economie.   
Charles Laurey
Charles Laurey heeft 30 jaar ervaring als consultant, bestuurder en als crisismanager. Charles deelt zijn ondernemerservaring, wat te doen in tijden van crisis en hoe je succesvol een doorstart kan maken na een faillissement.
Douwe Oldenkamp
Douwe Oldenkamp is sales- en gedragsexpert die bedrijven helpt bij commerciële vraagstukken. Wat is verkopen nou echt en hoe kan iedereen leren om deals te sluiten? Douwe vertelt het. 
Naomi Louwerens
Naomi heeft al 5 jaar haar eigen PR & marketing bureau. Onder de naam AuthenticChica heeft zij een grote groep volgers, likes en "friends". Wil ook jij je online fanbase vergroten en vooral veel organische leads genereren? Naomi gaat vertellen hoe je dat doet, zonder extra kosten.
Frans Melenhorst
Frans Melenhorst is Klantstrateeg bij Adapt Clear Value. Hij stelt bedrijven in staat om (weer) te groeien door met minder risico betere beslissingen te nemen. Daarin heeft klantdata een hoofdrol, ook bij winkels en andere kleine ondernemers.
Iris Abbas
Iris Abbas, eigenaresse van Pittig Bakkie, weet alles over adverteren. Wat moet je nou wel en niet doen bij Facebook en Instagram adverteren? Iris deelt haar tips en geheimen.
Jeroen de Wever
Jeroen de Wever is marketing en business consultant. Hij is mede-eigenaar van WE CAN marketing. Hoe doe je dat, "klantgerichte marketing"? Jeroen gaat het je allemaal vertellen.

Mignon van Halderen
Mignon van Halderen zette de afgelopen vijftien jaar thought leadership op de kaart. Moet een ondernemer anno nu thought leader zijn? En zo ja, hoe doe je dat dan - ook wanneer je geen schrijver bent of groot budget hebt? Mignon vertelt het je.
Nathan Veenstra
Nathan Veenstra is eigenaar en SEO-specialist bij Optimus Online. Begonnen als tekstschrijver vond hij SEO steeds interessanter en dit is hij gaan combineren met CRO (conversie-optimalisatie). Hij deelt zijn tactieken en wat je direct zelf moet gaan doen. 
Ronald Lotgerink
Ronald Lotgerink is Sales Manager bij Citrix en in zijn werkwijze maakt hij gebruik van wat hij "Klant-obsessie" noemt. Op die manier bereikt hij bijzondere samenwerkingen, wint zijn deals vrijwel altijd omdat ... Precies, dat gaat Ronald met je delen.
Sylvia Krebber
Sylvia Krebber is een succesvol sociaal ondernemer en eigenaar van Projecthuizen.nl. Zij gaat vertellen over innovatieve oplossingen die er sociaal én economisch toe doen. Enne .. hoe goed scoor jij in Social Return On Investment? Belangrijk voor ondernemers van nu, Sylvia vertelt je hoe.  
Sophie Oude Sanderink
Sophie is notaris en heeft dag in, dag uit te maken met ondernemers-vraagstukken. Waar moet je op letten bij het starten van een onderneming? En hoe doe je dat, samenwerken met een partner en wat moet je contractueel regelen. En meer ..   
Martijn Jonker
Martijn is expert in reputatiemanagement. Als super ervaren communicatiemanager weet hij als geen ander hoe je een goede reputatie opbouwt of in het slechtste geval herstelt. Hij maakt het heel praktisch, je kan direct aan de slag. 
Mirjam Lammertink
Mirjam coacht ondernemers en (top)managers in spreken en presenteren. Iets wat in het Zoom-, Teams en webinartijdperk waarin we leven een onmisbare skill is. Waar moet je op letten, en wat wel en vooral niet te doen? Dat ga je van haar horen! 
Monique Breuer
Monique is .. wijnmaker! Zij is jaren geleden gestart en groeit gestaag door als de maakster van de Serendipity Wijn. Ze gaat je vertellen hoe je met risico's omgaat, beslissingen neemt en zorgt dat je je niet laat leiden door de verkeerde adviezen (die iedere ondernemer krijgt uit m.n. zijn of haar directe omgeving).
Wim Witteveen
Samenwerking tussen organisaties is vanzelfsprekend. Geen enkele organisatie kan alles alleen. Maar dat dit ook succesvol gebeurt is minder vanzelfsprekend. Om structureel succesvol te zijn, vraagt om vaardigheden en competenties. En Wim vertelt hoe!
Alex Parengkuan
Hoe zet je een optimale performance neer? Wat is het verschil tussen lijden en leiden? Of het nou om pijn in je lijf of pijn in je business gaat, coach Alex helpt en legt uit welke stappen je moet zetten. Het leven is te mooi om met welke pijn dan ook rond te lopen!
Aramik Garabidian
Aramik is LinkedIn- expert. Ondanks dat LinkedIn in Nederland groot is, laten veel ondernemers kansen liggen. Hoe haal je het maximale uit dit social mediaplatform? Dat ga je in het interview met Aramik allemaal horen. 
Mark Geljon
Iedere onderneming heeft een customer experience maar .. is die naar de smaak van je (potentiële) klanten? En hoe weet je dat? Mark Geljon deelt zijn kennis over customer experience, de customer journey en hoe je dit zelf optimaliseert.  
Henk Huijzer
Nu iedere ondernemer steeds makkelijker zelf zijn of haar boekhouding kan doen, krijgt de accountant een andere rol. Die van adviseur. Is jouw accountant al een Duurzame Adviseur? Henk Huijzer is dat wel en vertelt je hierover. 
Dennis Wiersma
Dennis Wiersma is demissionair Staatssecretaris Sociale Zaken en Werk-gelegenheid. Wat pensioen, werkstress en subsidies met elkaar te maken hebben vertelt Dennis je haarfijn. En beantwoordt hij vooraf door jullie ingestuurde vragen.  
Eddy de Ridder
Marketing automation, geen ondernemer kan meer zonder. Wat is dat nou precies, is het iets voor kleine ondernemers en waar begin je? Eddy neemt je mee op weg en waarschuwt je meteen voor de valkuilen - want die zijn er ook! 
Dennie Kuik
Dennie is striptekenaar voor bedrijven. Wist je dat strips een enorme communicatie-versterker zijn? Dennie vertelt hoe hij te werk gaat en laat diverse voorbeelden zien. Zowel in branding als marketing als sales kan je cartoons toepasen en hij laat zien hoe je dat doet. 
Milan Dontje
BenBits, in de jaren zeventig het eerste merk dat de suikervrije kauwgom in Nederland introduceerde, lanceert nu de nieuwste generatie kauwgom. De 26-jarige CEO en mede-eigenaar Milan Dontje vertelt over de start van deze kauwgomrevolutie. 
Matthew Boos
Deze specialist in digitale interactiviteit in de retail gaat vertellen over precies dat: de integratie tussen digitaal en een fysieke winkel. Hoe kan je als fysieke winkel de online experience thuis met succes voortzetten? 
Sabine van der Meer
Sabine onthult haar geheimen om met 0 (nul) budget toch bijna 50 duizend volgers op Facebook te verzamelen en ondertussen haar werk te doen: Sabine vangt zieke en zwerfkatten op. 
Schrijf je NU in en krijg GRATIS TOEGANG tot de PREPDAYS 2022
dag 1 - DONDERDAG
13 januari 

  Douwe Oldenkamp

  MoreProfit

  Fabrice Polak

  SalesMotion

  Mark Geljon

  GriDD

  Martijn Jonker

  Gemeente Zaanstad

  Milan Dontje

  BenBits

  Monique Breuer

  Serendipity Wijnen

  Nathan Veenstra

  Optimus Online

  Ronald Lotgerink

  Citrix

  Wim Witteveen

  AlliantiePartners

  Dennie Kuik

  Cartoontjes.nl
  DAG 2 - VRIJDAG
  14 januari 

   Oskar Barendse

   KNAB Bank

   Bram Verlaan

   Zcene Moving Media

   Eddy de Ridder

   De Ridder Marketing

   Frans Melenhorst

   Adapt Clear Value

   Henk Huijzer

   Moore MTH

   Jeroen de Wever

   We Can Marketing

   Matthew Boos

   We are the industrious

   Mignon van Halderen

   Reputatiegroep

   Mirjam Lammertink

   Spreken en Speechen

   Sophie Oude Sanderink

   Ploum

   Sabine van der Meer

   Zwerfkat in Nood
   DAG 3 - ZATERDAG
   15 januari 

    Alex Parengkuan

    OPTT

    Aramik Garabidian

    Aramik Online

    Braven Grant

    Gains in Bulk

    Charles Laurey

    Zorggroep Meander - Espria

    Dennis Wiersma

    Minister voor Onderwijs

    Vince Green

    Clickfunnels

    Iris Abbas

    Pittig Bakkie

    Mariëlle Sijgers

    Seats2Meet

    Naomi Louwerens

    Authentic Chic

    Sylvia Krebber

    Projecthuizen
    Schrijf je NU in en krijg GRATIS TOEGANG tot de PREPDAYS 2022
    de prepdays worden georganiseerd door FunnelGuru

    Laura Hamer

    Host en organisator PrepDays22
    Oprichter FunnelGuru

    Laura Hamer is de oprichter en bedenker van FunnelGuru en helpt al meer dan 20 jaar ondernemers succesvol te worden en te blijven met opleidingen, coaching en het krachtige strategiemodel het FunnelMarketing Framework.
    Beste lezer,

    Ga jij van 2022 ook (weer) een succes maken? 
    Ik hoop het én ik gun het je.

    We leven al een flinke periode in een uitdagende tijd. Waar doe je goed aan, wat komt er nu weer op ons af, hoe moeten we reageren.

    En altijd weer die "vragen" ... hoe maak je het verschil, hoe val je op, hoe zorg je ervoor dat mensen jou vinden, je leren vertrouwen en bij je gaan kopen. 

    Geen enkele ondernemer, welk succes hij of zij ook bereikt heeft, heeft dit alleen gedaan. Iedereen kan tips en advies gebruiken. De start van een nieuw jaar is voor velen weer extra energie om opnieuw of anders de schouders eronder te zetten. 

    En daarom organiseert het team van FunnelGuru ook dit jaar weer de PrepDays. Vol met topsprekers die allemaal echt geweldige adviezen hebben voor jou. Die zelf weten hoe lastig ondernemen is. Die weten hoe je van een geïnteresseerde potentiële koper een trouwe klant maakt.

    Schrijf je snel in!

    Groet van Laura 
    VEEL GESTELDE VRAGEN 
    voor wie zijn de prepdays?


    Dit event is speciaal voor ondernemers en marketeers samengesteld. Startende ondernemers, ZZP'ers, MKB'ers, marketeers, kortom .. iedereen die van 2022 een succes wil maken en wil leren hoe de beste ondernemers en specialisten te werk gaan. Herken jij jezelf? Dan word jij blij van de PrepDays 2022.
    wanneer beginnen de prepdays precies?

    De PrepDays worden gehouden op 13, 14 en 15 januari 2022. Je ontvangt herinneringen per e-mail voorafgaand aan het evenement met daarin alle links en andere nuttige informatie. Wij zijn je agenda en horloge ;) en we zorgen ervoor dat je niks mist!
    HOE LANG KRIJG IK TOEGANG TOT DE prepdays MET HET 
    GRATIS TICKET?
    Op elke Prepday - 13-14-15 januari 2022 - komt de inhoud van die dag beschikbaar voor alle tickethouders. Houders van een gratis ticket hebben tot 00:00uur die dag toegang tot de presentaties en interviews voordat deze worden opgeslagen in het lidmaatschapsgedeelte voor houders van een PlusPas. Je kan na inschrijving de PlusPas met grote korting kopen.
    wat is het programma van de prepdays?
    De inhoud van de PrepDays bestaat uit vooraf opgenomen video-interviews tussen de host Laura Hamer en de gastsprekers. Dat zijn interviews, presentaties en soms een praktische toepassing van bv SEO. Het programma krijg je vooraf toegestuurd.
    HOE KAN IK DE 
    PlusPAS KOPEN?
    De PlusPas is populair - we hebben al meerdere inschrijvingen. Je kan na je gratis registratie voor de PrepDays de PlusPas kopen. Voor slechts de vroege vogels-prijs van €49,- (ex BTW) krijg je geweldige extra's en bonussen (tijdens de PrepDays is de PlusPas €99,- (ex BTW).
    Zijn de prepdays helemaal gratis?
    Ja! Toegang tot de PrepDays is gratis, schrijf je in via de knoppen op deze pagina en je krijgt toegang tot alle presentataties, verdeeld over 3 dagen. Bij ons is gratis ook echt .. gratis! 

    PrepDays wordt georganiseerd door FunnelGuru en is onderdeel van ProBizz BV
    KvK: 74368494

    Alle rechten voorbehouden.