PREPDAYS GEMIST?
NO WORRIES 😀
DAN HEBBEN WE IETS COOLS VOOR JE!

Kies alsnog voor die PlusPas - daar ga je zeker weten SUPER BLIJ van worden!

Heb je al een PlusPas? Klik dan hier voor je persoonlijke pagina!

Wat Je Allemaal Krijgt Met de PlusPas:
  • Voor altijd toegang tot alle PrepDays22-interviews via je persoonlijke pagina
  • Alle interviews van de vorige editie - PrepDays21
  • Online course Online Marketing Strategie 
  • Direct meedoen aan de 3 uur durende online workshop "2022 = Succes" door Laura Hamer
  • Toegang tot alle weggevers van de sprekers via je persoonlijke pagina (zodat je niks mist of hoeft te bewaren)
  • Downloadbare mp3's van alle PrepDays-interviews - van de PrepDays21 en de PrepDays22, zodat je in je luie stoel, onderweg of waar dan ook alles kan beluisteren, net als een podcast

PlusPas = hebben hebben hebben!

"Wat een mooie én inspirerende mix van gesprekken. Grote en kleine bedrijven, verschillende industrieën. Leuk en nuttig! 
🤜🏻 En met de PlusPas - echt geen geld - kreeg ik nog meer dan ik verwachtte plus dus altijd kunnen terugkijken, fantastisch!"

Oscar Ritsma
Eigenaar OPMC

countdown
00Years00Months00Weeks00Days00Hours00Minutes00Seconds
Bestel hier je
PREPDAYS 2022 - PLUSPas 
Je E-mail Adres:
Item Prijs
€192.39
Wat je KRIJGt MET DE ...
PREPDAYS PlusPas
MET Dit jaar nog meer extra's!
1. ALLE INTERVIEWS voor ALTIJD #naslag
Heb je op 13, 14 en/of 15 januari geen tijd om te kijken? Met de PlusPas heb je VOOR ALTIJD toegang om alle interviews te bekijken WANNEER JE MAAR WIL.
Je krijgt toegang tot onze "member area". Met je persoonlijke login krijg je voor altijd toegang tot alle 30 PrepDays-interviews.
2. Starterpack Funnel framework
Ontdek alles over het meest complete én al door meer dan 1.000 organisaties toegepaste FunnelMarketing Framework. ALLE bedrijven doen marketing en verkopen op basis van dit framework, zelfs bedrijven als CoolBlue en Albert Heijn. Deze aanpak werkt voor iedere onderneming, ook voor jou. Het wordt je in deze opleiding uitgelegd. 

3. ALLES VAN DE VoriGE EDITIE
Dit jaar krijg je met de PlusPas ook de interviews van de vorige editie, de PrepDays21. Luister bijvoorbeeld alsnog naar Arthur Dontje (oprichter van een chocolade imperium en bedenker van de Funnies), Sander Arts (marketing strateeg), Rik Riezebos (over een echt goede reputatie bouwen) of naar een van de andere 27 interviews.
Je kan via de PlusPas voor altijd alle interviews terugkijken.   

4. DE LIVE "2022=SUCCES" WORKSHOP
We gaan aan de slag! Speciaal voor de PrepDays organiseert marketingstrateeg Laura Hamer een online en live workshop over de 8 stappen die je nodig hebt om succesvol te zijn met jouw bedrijf. 
Je spoort de eventuele marketing-valkuilen op (die hebben de meeste ondernemingen, hoe sneller je ze opspoort, hoe minder tijd en geld je dat kost) en .. je maakt je online plan voor 2022. 
5. DOWNLOADBARE mp3's
Met de PlusPas krijg je ook alle interviews als download in MP3. Van zowel de PrepDays22 als die van de vorige editie, de PrepDays21.
Kan je alle interviews bijvoorbeeld op je smartphone zetten. 
Zodat je tijdens het hardlopen, afwassen, in de auto of gewoon lekker in je luie stoel naar alle adviezen kan luisteren.
6. DEELNAME AAN HET BIZZ SPREEKUUR
Het Bizz Spreekuur is het wekelijkse marketing- en salescoaching moment voor de deelnemers aan de opleidingen en coachingsprogramma's van FunnelGuru. 

Speciaal voor de houders van de PlusPas krijg je twee keer toegang tot de speciale editie van het Bizz Spreekuur.  

WAAROM IS DIE 
PLUSPas EEN AANRADER?
de gratis sessies zijn steeds TOEGANKELIJK VOOR maar 24 uur
Je gratis ticket geeft je het recht om alle gratis PrepDays-sessies te bekijken. Op de dag waar de spreker gepland staat heb je 24 uur toegang. Daarna gaan we door naar de volgende dag of eindigen de PrepDays. Maar niet voor jou met onze PlusPas!
DE kracht van de herhaling

Ken je dat, je hoort allerlei fantastische adviezen en wanneer je het nóg een keer hoort, dan onthou je het beter, blijft het beter "plakken". Dat is de kracht van de herhaling en met de video's én de audiofiles kan je alles nog eens opnieuw kijken of luisteren.
je KRIJGT VOOR ALTIJD TOEGANG, ook voor de opleiding!
De opleiding, de workshop(opname), alles wat je extra krijgt blijft ook voor altijd toegankelijk. Je kan alle video's, instructies en templates altijd, wanneer je maar wil, bekijken, opnieuw bekijken en downloaden.
VEEL GESTELDE VRAGEN 
voor wie is zijn de prepdays?

Dit event is speciaal voor ondernemers en marketeers samengesteld. Startende ondernemers, ZZP'ers, MKB'ers, iedereen die van 2022 een succes wil maken en wil leren hoe de beste ondernemers en specialisten te werk gaan, die worden blij van de PrepDays22.
wanneer WAREN de prepdays?

De PrepDays werden op 13, 14 en 15 januari 2022 gehouden. Maar het mooie is dat - mocht je het gemist hebben, je er nog steeds "bij kan zijn" met de PlusPas! 😉 
We zorgen er écht voor dat je niks mist! 🎯
HOE KAN IK DE 
PlusPAS KOPEN?
Je kan hier de PlusPas kopen voor €159,-. Daarmee krijg je direct toegang tot alle interviews, workshop, opleiding, en andere extra's. 
wat Was het programma van de prepdays?
Het programma van PrepDays22 staat hieronder! 

Zoveel FANTASTISCHE SPREKERS - 31 - met letterlijk 100'en adviezen en super praktische tips om van jouw jaar een topSUCCES te maken!

De PrepDays worden georganiseerd door FunnelGuru BV en is onderdeel van ProBizz BV
KvK: 74368494

Alle rechten voorbehouden.