>> De PrepDays24 zijn voorbij ... <<

Maar ... je kan ALLES nog meebeleven met de PlusPas!

alle interviews - de opleidingen - de workshop - de mp3's - het lidmaatschap aan de Entrepreneurs Club (1 mnd) - de extra masterclasses over begrotingen maken, met Canva je posts maken en meer!

DIT IS WAT JE ALLEMAAL KRIJGT IN DE PLUSPAS EDITIE 2024

PREPDAYS21 + PREPDAYS22: 60 EXTRA INTERVIEWS

Verdriedubbel je kennisbank met nog eens ruim 60 interviews van de vorige PrepDays. Luister bijvoorbeeld naar de ondernemersadviezen van Arthur Dontje, de leukste ondernemer uit de Quote 500 die tegenwoordig start-ups adviseert. Of naar Rick van Velthuysen van NPO Radio2 over podcasten.

VOOR ALTIJD TOEGANG: EVERYTHING, ANYWHERE, ANYTIME

Heb je op 11, 12 en/of 13januari geen tijd om te kijken? Met de PlusPas heb je VOOR ALTIJD toegang om alle interviews te bekijken WANNEER JE MAAR WIL. Je krijgt 'member only' toegang'. Met je persoonlijke login krijg je voor altijd toegang tot alle 30 PrepDays-interviews. uitleg over het specifieke product

WORKSHOP: MAAK VAN 2024 JE BESTE JAAR OOIT

Niets bereid je beter voor op het nieuwe jaar dan Laura's workshop die je meeneemt in 2024; maak in de workshop je maand-voor-maand jaarplanning op basis van jouw doelen. Aan de hand van templates uit het coachingsprogramma ga je direct aan de slag. Kom maar op met die succes in het nieuwe jaar!

OPLEIDING: STARTERPACK FUNNELFRAMEWORK

Ontdek alles over het meest complete én al door duizenden organisaties toegepaste FunnelMarketing Framework. Succesvolle bedrijven doen hun marketing en verkopen op basis van dit framework, ook ondernemers als Tony Robbins, Dean Graziosi maar ook bedrijven als CoolBlue en Albert Heijn. Deze aanpak werkt voor iedere onderneming, ook voor jou. Het wordt je in deze opleiding uitgelegd.

DEELNAME: SPECIAAL BIZZ SPREEKUUR

In de workshop ga je aan de slag. Misschien heb je daarna nog wel een vraag. Kom maar op! Tijdens 2 extra speciale edities van het Bizz Spreekuren ben je welkom om Laura vragen te stellen over je website, je funnels, je planning, je funnels, je socials, wat jij maar wil weten.

LUISTEREN: ALLE INTERVIEWS OP MP3

Luister in je luie stoel, onderweg, tijdens de afwas naar alle interviews, net als in een podcast. Alle gesprekken hebben we omgezet naar mp-audio bestanden en kan je makkelijk op je telefoon zetten en voor altijd naar luisteren terwijl je iets anders aan het doen bent.

PLUS DEZE "PlusPas Editie '24" BONUSSEN:

1MND GRATIS LIDMAATSCHAP VAN DE LEUKSTE CLUB VAN NL: DE ENTREPRENEURS CLUB

Met de PlusPas editie '24 krijg je 1 maand gratis toegang tot misschien wel de leukste ondernemersclub van Nederland, de EntrepreneursClub. In de EntrepreneursClub krijg je masterclasses, workshops, toegang experts, de ondernemers bibliotheek, hotseats, de boekenclub, kortingen, speciale ruimte om je bedrijf te promoten en nog veel meer.

ALLE EXTRA WEGGEVERS: oa CANVA TEMPLATES

De experts van de EntrepreneursClub geven PlusPas-houders extra bonussen. Zoals de Canva-templates waarmee je in een handomdraai alle social mediaposts maakt die er ook nog eens super professioneel uitzien.

MAAK VAN 2024 JE BESTE JAAR OOIT

KIES VOOR DE PLUSPAS EDITIE 2024 - VOLLER EN GOEDKOPER DAN OOIT!

Maak je PrepDays nog completer met de PlusPas editie '24 - nu met meer extra's en bonussen ooit. En goedkoper dan ooit, slechts €57 (ex BTW). Maak van 2024 je beste jaar ooit en kies voor een vliegende start met alle extra's.

€32.67

WAT JE ALLEMAAL KRIJGT MET DE ...

PREPDAYS PLUSPAS EDITIE '24

MET DIT JAAR NOG MEER EXTRA'S!

+ PREPDAYS22 & PREPDAYS23

60+ EXTRA INTERVIEWS

Dit jaar krijg je met de PlusPas ook de interviews van de vorige edities, de PrepDays22 en PrepDays23. Luister bijvoorbeeld alsnog naar Arthur Dontje (oprichter van een chocolade imperium en bedenker van de Funnies), Sander Arts (marketing strateeg), over SEO, influencer worden of naar een van de andere interviews. Je kan via de PlusPas voor altijd alle interviews terugkijken.

+ VOOR ALTIJD TOEGANG

EVERYTHING, ANYWHERE, ANYTIME

Heb je op 11, 12 en/of 13 januari geen tijd om te kijken? Met de PlusPas heb je VOOR ALTIJD toegang om alle interviews te bekijken WANNEER JE MAAR WIL.
Je krijgt toegang tot onze "member area". Met je persoonlijke login krijg je voor altijd toegang tot alle 30 PrepDays-interviews.

+ WORKSHOP

MAAK VAN 2024 JE BESTE JAAR OOIT

We gaan aan de slag! Speciaal voor de PrepDays organiseert marketingstrateeg Laura Hamer een online en live workshop over de 8 stappen die je nodig hebt om succesvol te zijn met jouw bedrijf.
Je spoort de eventuele marketing-valkuilen op (die hebben de meeste ondernemingen, hoe sneller je ze opspoort, hoe minder tijd en geld je dat kost) en .. je maakt je online plan voor 2024.

+ OPLEIDING

STARTERPACK FUNNELFRAMEWORK

Ontdek alles over het meest complete én al door meer dan 1.000 organisaties toegepaste FunnelMarketing Framework. ALLE bedrijven doen marketing en verkopen op basis van dit framework, zelfs bedrijven als CoolBlue en Albert Heijn. Deze aanpak werkt voor iedere onderneming, ook voor jou. Het wordt je in deze opleiding uitgelegd.

+ 2X DEELNAME

SPECIAAL BIZZ SPREEKUUR

Het Bizz Spreekuur is het wekelijkse marketing- en salescoaching moment voor de deelnemers aan de opleidingen en coachingsprogramma's van FunnelGuru.
Speciaal voor de houders van de PlusPas krijg je twee keer toegang tot de speciale editie van het Bizz Spreekuur.

+ LUISTEREN

ALLE INTERVIEWS OP MP3

Met de PlusPas krijg je ook alle interviews als download in MP3. Van zowel de PrepDays24 als die van de vorige edities, de PrepDays22 en PrepDays23.
Kan je alle interviews bijvoorbeeld op je smartphone zetten.
Zodat je tijdens het hardlopen, afwassen, in de auto of gewoon lekker in je luie stoel naar alle adviezen kan luisteren.

EN DEZE EXTRA BONUSSEN!

MET DIT JAAR NOG MEER EXTRA'S!

+ 1MND LIDMAATSCHAP VAN DE LEUKSTE CLUB VAN NL

DE ENTREPRENEURS CLUB

Met de PlusPas word je 1 maand lid van de leukste ondernemersclub van Nederland, de Entrepreneurs Club. Hier vind je een aantal van de sprekers als expert en kan je vragen stellen, je krijgt meer dan 40 masterclasses over marketing, sales en ondernemersschap, er zijn hotseats, de boekenclub, en nog veel veel meer! Jij bent erbij!

+ ALLE EXTRA WEGGEVERS

oa CANVA TEMPLATES

De sprekers geven allemaal cadeautjes weg maar de PlusPas-houders krijgen nog meer extra's waaronder Canva Templates, een Canva training om makkelijk zoveel social media posts te maken als je wil, trainingen in budgetteren en begrotingen maken en nog veel meer.

WAAROM ...

DAAROM IS DE PLUSPAS EEN AANRADER!

"ZO GOEDKOOP ... DAT IS EEN NO BRAINER"

DE GRATIS SESSIES ZIJN STEEDS TOEGANKELIJK VOOR MAAR 24 UUR

Je gratis ticket geeft je het recht om alle gratis PrepDays24-sessies te bekijken. Op de dag waar de spreker gepland staat heb je 24 uur toegang. Daarna gaan we door naar de volgende dag of eindigen de PrepDays. Maar niet voor jou, met de PlusPas heb je voor altijd toegang!

DE KRACHT VAN LEREN IS DE KRACHT VAN DE HERHALING

Ken je dat, je hoort allerlei fantastische adviezen en wanneer je het nóg een keer hoort, dan onthou je het beter, blijft het beter "plakken". Dat is de kracht van de herhaling en met de video's én de audiofiles kan je alles nog eens opnieuw kijken of luisteren.

JE KRIJGT VOOR ALTIJD TOEGANG, OOK VOOR DE OPLEIDING!

De opleiding, de workshop, ook de opname, alles wat je extra krijgt blijft ook voor altijd toegankelijk. Je kan alle video's, instructies en templates altijd raadplegen, downloaden, bekijken, opnieuw bekijken en opnieuw downloaden. Wanneer je maar wil.

ANTWOORDEN OP DE ...

VEEL GESTELDE VRAGEN

MET DIT JAAR NOG MEER EXTRA'S!

WAT IS HET PROGRAMMA VAN DE PREPDAYS?

De inhoud van de PrepDays24 bestaat uit interviews en presentaties tussen de host Laura Hamer en de gastsprekers. De precieze volgorde krijg je per mail, net als een handig werkboek met dagprogramma om alles bij te houden. Daarnaast geven de sprekers allemaal extra's die je krijgt tijdens de PrepDays.

VOOR WIE IS ZIJN DE PREPDAYS?

Dit event is speciaal voor ondernemers samengesteld. Startende ondernemers, ZZP'ers, MKB'ers, iedereen die van 2024 een succes wil maken en wil weten hoe de beste ondernemers en specialisten te werk gaan. Ben jij dat? Dan word je zeker weten blij van de PrepDays24.

WAAROM BEN IK DE VRAGEN NOG AAN HET LEZEN? 😄

Goeie vraag! Tja dat weten we niet. Misschien twijfel je wel. Maar wat kan je verliezen voor €97? Wat we wel weten is dat succes voor de doeners is, voor diegenen die keuzes maken. De PlusPas editie '24 is voller dan ooit en de prijs is dit jaar lager dan ooit. Kom op, actie, doen, kies voor jouw succes, koop die PlusPas!

PREPDAYS24 - HET IS TIJD VOOR SUCCES

2024 © PrepDays wordt georganiseerd door FunnelGuru en is onderdeel van ProBizz BV

KvK: 74368494