Schrijf je nu GRATIS in voor hét EVENT voor ondernemers over ...
Marketing + sales + ondernemerschap

PREPDAYS 2023 
In 3 dagen VOLLEDIG VOORBEREID om van
2023 JOUW TOPJAAR te maken.

De PrepDays is een GRATIS ondernemers event verdeeld over 3 dagen waar meer dan 30 topsprekers jou strategisch advies én praktische tips geven op alles wat je moet weten en doen om van 2023 (weer) een succes te maken!
CLAIM JE GRATIS TICKET!

Op ...
12, 13 én 14 JANUARI 2023 ...
en dat duurt nog maar ...
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
"Dit is Netflix voor Ondernemers!"
vinden de deelnemers van eerdere PrepDays 
countdown
00Hours00Minutes00Seconds
BEGIN JE NIEUWE JAAR OPTIMAAL!
Het is TIJD voor jouw SUCCES
In slechts 3 dagen bereid je je helemaal voor op een succesvol 2023. Je gaat adviezen, tips en antwoord krijgen op je vragen over marketing, sales en ondernemerschap. 

Ruim 30 specialisten, ondernemers, experts op alle gebieden van ondernemen delen hun beste adviezen met je. Om je optimaal voor te bereiden zodat jouw 2023 een topjaar wordt. 

De sprekers zijn experts en specialisten in strategie, branding, marketing, sales, finance, schrijven, events organiseren, community management, begrotingen maken en halen, LinkedIn, Facebook, Instagram, vormgeving, planning, omzet verhogen, kosten verlagen en nog veel meer!  
YES! DE INSCHRIJVING IS NU GEOPEND - SCHRIJF JE IN OP ...
Hét event om 2023 optimaal te starten!
EN DIT JAAR HEBBEN WE (NIET ZOMAAR) EEN ...
SPECIAL GUEST: HANS KLOK!
Dit jaar hebben we niemand minder dan Hans Klok bereid gevonden om te vertellen over de "magie van ondernemerschap". Want naast "The Worlds Fastest Illusionist" is Hans Klok ondernemer pur sang.

Hoe word je zo groot als ondernemer als hij - welke stappen heeft hij gezet? 
Hoe groot is factor geluk voor succes?
Hoe bouw je aan je naamsbekendheid en ... hoe ga je om met zo zichtbaar zijn en bijvoorbeeld die meedogenloze pers?
Kan iedereen zo groot worden als hij en hoe doe je dat dan?

Oftewel  ... wat zijn Hans' belangrijkste adviezen aan jou om van waar je nu staat zo groot te worden als waar van droomt en je zo hard aan werkt?

Dit en nog veel meer gaan we vragen en Hans ... gaat het je allemaal openhartig vertellen; over de successen maar ook over de tegenvallers en hoe je daar mee omgaat als ondernemer.  
NIET ZEKER OF DIT IETS VOOR JOU IS?
Check de deelnemers categorieen
Voor iedereen die ondernemer is of wil worden en die meer wil weten over marketing, sales en ondernemerschap zijn de PrepDays een waanzinnige bron van informatie en inspiratie. De afgelopen jaren schreven deelnemers zich in onder andere uit deze sectoren en expertise groepen:
 • LIFE COACHES
 • B2B ADVISEURS
 • ZZP'ers
 • VIRTUAL ASSISTENTS
 • TEKSTSCHRIJVERS
 • SPORTSCHOLEN
 • COMMUNITY MANAGERS
 • WINKELIERS
 • WEBBOUWERS
 • EXPERTS
 • MARKETEERS
 • VOEDING EXPERTS
 • MARKETING MANAGERS
 • SALES EXPERTS
 • FYSIOTHERAPEUTEN
 • SOCIAL MEDIA EXPERTS
 • VORMGEVERS
 • FOTOGRAFEN
 • TRAUMA COACHES
 • ONDERWIJS EXPERTS
 • FINANCIEEL EXPERTS
DIT IS DE PERFECTE PLAATS VOOR DE START VAN JOUW JAAR
Klaar voor de beste start van 2023?
VOOR HET EVENT

    ❌     Veel ongestructureerde informatie

    ❌     Gevoel van chaos, waar te beginnen en 'hoe dan'-vragen

    ❌     Niet waar je wil zijn met je bizz en in je leven

    ❌     Moe van 't harde werken zonder de beoogde resultaten
 
NA HET EVENT

    ✅     FOCUS met heldere doelen en richting  

    ✅     Meer duidelijkheid en ZELFVERTROUWEN 

    ✅     Nieuwe en concrete PLANNEN en planning

    ✅     Energie, inspiratie en helderheid om AAN DE SLAG te gaan!
 
In het 3-daagse online event delen meer dan 30 specialisten en ondernemers hun persoonlijke visie over ondernemen, 
de rol van marketing en sales en hoe zij succesvol werden, zijn en blijven.

 WAT

3-DAAGS GRATIS ONLINE EVENT

 WANNEER

12, 13 EN 14 JANUARI 2023

 WAAROM

OMDAT HET TIJD IS VOOR SUCCES

 WIE

VOOR EN DOOR ONDERNEMERS - SUCCES BEREIK JE SAMEN

De adviezen van de sprekers van PrepDays 2023 mag je gewoonweg niet missen!

Enkele van de vragen die beantwoord worden zijn:

 • Wat is een GOEDE ondernemersstrategie PLUS wat vooral nooit meer te doen?
 • Hoe VAL JE OP met jouw onderneming in een drukke markt?
 • ​​​Wat zijn de GROOTSTE VALKUILEN op gebied van sales - social media - netwerken - ondernemen - groeien - leiderschap - doorzettingsvermogen - branding - strategie - contracten - finance?
 • ​Welke ondernemers SUBSIDIES (naast de STAP-subsidie) zijn er nog meer en missen veel ondernemers?
 • ​​Hoe krijg je​ VEEL en precies het GOEDE VERKEER op je website?
 • ​Wat moet je doen om van je UITSTELGEDRAG af te komen?
 • ​Hoe krijg je een grote SOCIAL MEDIA FANBASE zonder groot budget?
 • ​Welke JURIDISCHE stappen moet een ondernemer hoe dan ook zetten?  
 • ​Wat zijn de grootste PSYCHOLOGISCHE ondernemersuitdagingen? 
 • ​Hoe 'bouw' je een online COMMUNITY en laat je die goed groeien?
 • ​Ook al ben je niet zo van de cijfers ... hoe maak je een goede BEGROTING?
 • ​Hoe maak je van je website een WINSTGEVENDE SALES MACHINE
 • ​​En nog VEEL MEER ...
De sprekers delen alles uit eigen ervaring, hun valkuilen, de missers en successen, de how to's van hun vakgebied. En wat zij vinden dat iedere ondernemer moet weten over online marketing, strategie, sales, finance, juridische zaken, planning, persoonlijk leiderschap, etc.
En dit zijn de sprekers van PrepDays23
ALEX 
Parengkuan
Alex is life coach met een bijzondere specialisatie: fysieke en mentale pijn bestrijding. Diezelfde tactieken zet hij in om ondernemers een "winners mentality" aan te leren - net als hij al eerder deed voor sportteams. Alex vertelt in de PrepDays over concentratie en rust vinden in drukte en chaos.
CATELIJNE 
Gerlag
Catelijne is keuzecoach voor ondernemende multi-potentials. Wat dat precies is vertelt zij zelf tijdens de PrepDays. Heb jij ook meerdere talenten en/of passies, hoe kies je wat je gaat doen in werk, ondernemerschap en/of studie?     
BIANCA 
Storms
Bianca Storms is VA - virtueel assistent - en ontzorgt ondernemers als community manager, organizer, copy writer en projectmanager. Bianca gaat je vertellen hoe je een online community opzet en hoe je die laat groeien, voorkomt dat je leden verveelt raken en afhaken en nog veel meer.
DANIËL
Storm
Daniël Storm is een creatieve marketeer die merken laat groeien. Denk aan Johan Cruijff ArenA, ING, Dutch Flower Group en tal van andere ondernemingen. Groot en klein. Daniël toont aan dat zijn BETER-methode, je marketing, communicatie en sales, heel eenvoudig effectiever maakt.
HANS 
Klok
Onze Mystery Guest is Hans Klok. Hij is niet alleen The worlds fastest illusionist, hij is ook ondernemer, absolute expert in krijgen én vasthouden van aandacht - en hij leert jou zijn geheimen en ... laat jou zijn 'trucs' zien die je geheid gaan verbazen, verrassen en verrijken.
EVA 
Martins
Eva is internationaal bestseller, heeft direct gewerkt met Tony Robbins en is de oprichter van de Global Women Leadership Academy. Zij is een 'change agent' voor vrouwen die voelen dat er meer in het leven zit dan wat er nu uitkomt. Zij is NLP-trainer en gaat deze PrepDays delen hoe zij belemmerende overtuigingen aanpakt.  
FABRICE 
Polak
Fabrice Polak is digital sales expert en helpt bedrijven om te transformeren. Hij combineert zijn kennis en ervaring over 'digital', sales en strategie om ondernemers en ondernemingen te helpen om meer klanten te krijgen en omzetten te verhogen. Hoe hij dat doet deelt hij in de PrepDays. 
FLORIS 
Stigter
Floris is online marketeer bij Informer Nederland. Informer is de slimme manier van boekhouden en precies daar gaat Floris over vertellen. Over hoe je je administratie makkelijk zelf doet, overzichtelijk houdt en ... hoe je door ondernemers veel gemaakte boekhoudfouten voorkomt.
FLORIS 
ten Kate
Floris ten Kate is LinkedIn business inspirator, coach en werkt op het snijvlak van marketing, personal branding, copywriting en HR. Floris gaat zijn adviezen over personal branding en hoe je LinkedIn inzet als marketing- én salesplatform. Wat moet je wel en vooral niet doen.     
HARAN
Sold
Haran is ondernemer en investeerder. Hij helpt ondernemers om succesvol te groeien, waarde te creeëren en ondernemingen die niet zo goed gaan weer winstgevend te maken. Haran heeft een track record in sales, business development, marketing en strategie. 
HEATHER 
Shuler
Heather Shuler is business coach. Haar credo: Love yourself into a better you. Een van haar expertises is schaamte en hoe dit het functioneren van talloze ondernemers belemmert. Zij deelt hoe je een einde kan maken aan dat eeuwige "ik-ben-niet-goed-genoeg-gevoel".
HELEEN
Verkerk
Heleen is online marketing stylist - ofwel 'vormgever to the max'. Heleen weet hoe je met beeld opvalt, wat je met bijvoorbeeld kleuren wel en niet moet doen. Hoe je een goede website maakt en hoe je opvalt op Instagram, Facebook en LinkedIn. En dat deelt ze allemaal tijdens de PrepDays.
HENDRIK 
Meesman
Hendrik Meesman is de oprichter en directeur van Meesman Index Investments. Wat is indexbeleggen, waarom is dit de slimme en veilige manier van geld sparen - tevens aangeraden door bekende experts als Ray Dalio. En wat de extra voordelen voor ondernemers zijn.  
JEROEN 
Witteman
Jeroen is SEO en SEA expert. Hoe word je goed gevonden via Google, hoe valt je advertentie wel op, wat moet je bij adverteren op LinkedIn anders doen dan bij Facebook, Instagram of Google? En is TikTok nou echt zo'n goede investering voor je als ondernemer of toch niet? 
JOHN 
den Hollander
John den Hollander is ras-ondernemer. De kans is groot dat je al eens in een van zijn 'creaties' bent geweest; zijn bedrijf EventStation is de drijvende kracht achter menig event. Johns specialisatie is de perfecte klantbeleving. Perfect? Ja, en hij legt je uit hoe hij dat doet.
KARIN 
Dekens
Karin Dekens is subsidie coach. Ondernemers laten massaal geld liggen wat gewoon voor het oprapen ligt. Karin gaat je vertellen welke subsidies er allemaal voor je zijn. Ze vertelt ook over het STAP-budget maar vooral over de talloze andere subsidies die er zijn. 
KELLY
de Groen
Kelly is de eigenaar van Tijd voor Winst. Welke ondernemer vindt het nou niet tijd voor winst .. Precies daarover gaat ze vertellen en uitleggen tijdens de PrepDays. Hoe je als ondernemer financiële rust krijgt. Kelly is accountant en geeft je en passant ook nog een aantal hele handige finance tips. 
KOR
de Boer
Kor de Boer is sales expert. Hij heeft diverse ondernemingen die hij allemaal op dezelfde manier winstgevend maakt en houdt. Zijn zelf ontworpen sals tactiek gaat hij met jou delen. Kor begeleidt vanuit Astuto start-ups en gaat de start-valkuilen delen en hoe die te vermijden.  
LINDA 
van 't Land
Linda schrijft boeken. Niet voor zichzelf maar voor anderen. Hoe ze dat doet gaat ze je vertellen in haar bijdrage tijdens deze PrepDays. Stel je wil zelf een boek schrijven, hoe doe je dat, waar begin je? Waar moet je op letten, wat is een goed boek, wat moet je vooral doen en over welke onderwerpen hebben we nog boeken nodig?
MARC 
Vieleers
Marc Vieleers is directeur van Exlrt - een bedrijf dat ervoor zorgt dat marketingstrategie wordt vertaald in een effectieve customer experience. Ofwel, hoe zet je je funnels, je marketing automation effectief in, wat moet je wel en vooral niet personaliseren - want daarin kan veel misgaan zonder het te merken. 
MARGREET 
Drijvers
Margreet Drijvers is directeur van ondernemersorganisatie PZO. Zij is verantwoordelijk om ondernemers-thema's onder de aandacht te brengen bij overheidsinstanties en de politiek. Zij gaat deze PrepDays in op jullie vragen over koopkracht, oplopende kosten en ondernemerschap.   
MICHAEL 
Cohen
Michael is "Doing Cool Things" - de naam van zijn organisatie en zijn werk. Hij is de merkstrateeg van o.a. Rituals. Hij weet hoe je een merk in de markt zet en doet dat vanuit een brede expertise op gebied van retail, marketing, sales, koopstrategie en planning. En hij deelt zijn werkwijze! 
MICHEL 
Verheij
Michel Verheij is oprichter van Easely, verzekeraar voor zelfstandig professionals. Michel heeft een heel eigen kijk op verzekeren en deelt zijn ervaringen. Waar gaat het zelfs dagelijks mis voor ondernemers op gebied van verzekeren, wat kan je beter wel doen en hoe hou je verzekeren betaalbaar.
MARLOUS 
van Eijsden
Marlous is communicatie én brandingexpert. Met jaren van reclamebureau-ervaring maakte ze de overstap naar communicatie-expert voor Politie Nederland. Waar moet je op letten bij het overbrengen van je boodschap wanneer het precies komt? Marlous vertelt het je en meer.
NAOMI 
Louwerens
Naomi heeft al 6 jaar haar eigen bureau AuthenticChica, is bekend van reisprogramma's op TV en op social media een netwerk met 200.000+ volgers.
Wil jij ook je online bekendheid vergroten, pull-marketing toepassen en veel organische leads genereren? Daarover gaat Naomi jou alles vertellen.
NOOR 
Lotstra
Noor Lotstra is uitgever en heeft al talloze business boeken helpen ontstaan. Waar moet je op letten in het schrijfproces, hoe voorkom je dat gevreesde writers-block, hoe val je op bij een uitgever met jouw boek en hoe zorg je ervoor dat jouw boek bij Managementboek op 1 komt?
OSKAR
Barendse
Oskar Barendse is financieel coach bij Knab-bank, CijferFluisteraar en trainer. Als expert en ondernemer weet Oskar precies waar je als ondernemer financieel goed aan doet - de must do's en .. waar niet. Al zijn do's en dont's deelt hij tijdens de PrepDays.
RIANNE 
Toussaint
Rianne Toussaint is Dreamchaser, business coach en money mentalist. Ofwel, zij werkt aan je money mindset. Dat doet ze ook tijdens haar optreden in de PrepDays - ze vertelt hoe je jezelf in een andere mindset krijgt en houdt met een paar eenvoudige stappen.

RON 
van der Jagt
Ron van der Jagt is een ervaren bestuurder, o.a. als voorzitter van een landelijke ondernemersorganisatie. Hij heeft giga veel ervaring in alle sectoren van het bedrijfsleven. Een greep uit zijn expertise: strategie, leiderschap, positionering en reputatie. Tijdens de PrepDays deelt Ron zijn adviezen voor ondernemers direct uit de praktijk.
VINCE 
Green
Vincent Green is coach bij Clickfunnels en een award winning marketeer en funnelspecialist. Deze nuchtere coach werkt met zowel starters als met gevorderde ondernemers en miljonairs. Vince deelt zijn ervaringen en zijn beste adviezen om succesvol te worden én te blijven.
De sprekers zijn bekend van o.a.
Schrijf je NU in en krijg GRATIS TOEGANG tot de PREPDAYS 2023
Laura Hamer FunnelGuru

Maak kennis met de bedenker en host van de PrepDays23:
Laura Hamer

Beste lezer, 

Als je al eens hebt deelgenomen aan de PrepDays dan weet je, het is de perfecte start van je nieuwe jaar en een waanzinnig energiek feest voor een door ondernemers!

De PrepDays23 staan ook dit jaar weer voor inspiratie, energie en boordevol waardevolle strategische en praktische adviezen van experts die weten waarover ze het hebben.   

Meer dan ooit hebben we de juiste strategie, informatie én elkaar nodig.  
Veel ondernemers staan voor zeer stevige uitdagingen. 
Daarom hebben ruim 30 ondernemers de tijd genomen om met jou hun beste ideeën, strategieën, adviezen en praktische tips te delen.

De start van een nieuw jaar is voor velen het moment om met extra energie  opnieuw of anders de schouders eronder te zetten, om er een goed jaar van te maken. 

Dus ... maak van 2023 een topjaar - of misschien wel je beste jaar ooit! 

Doe ook mee en schrijf je ook in voor de PrepDays23. Samen met mijn team bij FunnelGuru hebben we ook dit jaar een geweldige groep van topsprekers bereid gevonden om met jou hun beste adviezen te delen. Ondernemers die zelf weten hoe lastig ondernemen is. En die weten hoe je van je business een geweldig succes maakt!

Schrijf je snel in!
Groet van Laura 
Laura Hamer is de oprichter van o.a. FunnelGuru by ProBizz. In 1994 richtte ze haar eerste onderneming op en helpt al bijna 30 jaar ondernemers succesvol te worden en te blijven met strategisch advies, opleidingen en coaching. Ze is een zg. serial entrepreneur en voert diverse labels waaronder de PrepDays. 
"Hét event voor ondernemers om 2023 optimaal te beginnen!"
HET IS TIJD OM ACTIE TE NEMEN!
Klaar om van 2023 een TOPJAAR te maken?
Leer van alle sprekers over marketing, sales en ondernemerschap en maak van 2023 een topjaar of ... misschien wel je beste jaar ooit. De sprekers delen het beste van wat ze weten om jou te helpen om al je doelen te halen. We hebben elkaar nodig in deze bijzondere tijd en daarom hebben we alles uit de kast getrokken om van de PrepDays23 een geweldige ervaring voor je te maken. Ga voor je succes! 

PREPDAYS23 - HET IS TIJD VOOR SUCCES

2023 © PrepDays wordt georganiseerd door FunnelGuru en is onderdeel van ProBizz BV

KvK: 74368494